Zaterdag 19 december

Downtown Veenendaal

Veenendaal

20:00 – 22:30

LAY DownTown | Veenendaal

Downtown Veenendaal

LAYDown in Veenendaal

Downtown Veenendaal is waar het allemaal begon, in december 2019. De eerste editie van LAY DownTown was uitverkocht en ook in december, als alle hectiek rondom het coronavirus hopelijk achter ons ligt, verwachten we dat iedereen weer toe is aan verbinding, aan samenzijn. Een kerk is van oorsprong de basis voor ontmoetingen, saamhorigheid en samen het leven delen. LAY DownTown vindt altijd plaats in een unieke locatie en Downtown is een voormalig kerkgebouw.

Wat als je plat gaat? Gronden in letterlijke zin. In contact met jezelf komt, door het prikkelen van je zintuigen, oren, ogen, neus, mond en wellicht een subtiele aanraking.

LAY DownTown is het event waar je dat allemaal kunt ervaren. Als je durft natuurlijk.

Een prachtige locatie om te aarden, om te liggen, om plat te gaan in het donker.

De warme stem van Leneke neemt je mee in het donker uit de stilte. Een mindful ontspanningsoefening van 35 minuten, op je yogamat, gevolgd door wederom- stilte.

Daarna starten André Heuvelman en Live! B/ANDA het concert, ook in het donker. Ze nemen je mee door muziek uit voorgaande tijden en ook improvisaties voeren je langs je eigen hart, gedachten en verlangens.

Na 60 minuten genoten te hebben van het concert, komt het licht weer in de ruimte en start de soundscape. Je blijft nog even liggen en voelt, ruikt, hoort en ziet waar je bent. Een magische avond waar je even met jezelf was, even ruimte voelde in de waan van de dag

19:30 uur: Ontvangst
20:00 uur: Start
22:00 uur: Einde

Tickets zijn nu beschikbaar, inclusief:
>> 35 minuten mindfulness
>> 60 minuten concert
>> een gezonde smoothie
>> kop thee/koffie en water

Uiteraard houden wij rekening met de laatste voorschriften vanuit het RIVM. Plekken om te liggen op je eigen yogamat worden gemarkeerd, en in samenspraak met Downtown worden maar een beperkt aantal bezoekers toegelaten. Zo wordt LAY DownTown Veenendaal een nog intiemere samenkomst.

TICKETS

PROGRAMMA

André Heuvelman Trompet

Andre was vanaf 1990 als trompettist en vanaf 1997 als solotrompettist verbonden aan het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Dit toporkest, waar Andre in 2017 afscheid nam om zich te wijden aan het creëren van nieuwe concert formats dichtbij mensen, is bekend vanwege bijzondere concerten in ’s werelds mooiste concertzalen. Met zijn prachtige muziek en een aanstekelijke kwetsbaarheid en enthousiasme vertelt hij zijn verhaal en daagt hij zijn toehoorders uit om op hun eigen podium te durven staan.

https://www.andreheuvelman.nl/
Menu