[UITVERKOCHT] Donderdag 10 september

Geertekerk

Utrecht

20:30 – 23:30

[UITVERKOCHT] LAY DownTown | Utrecht

LAYDown in hartje Utrecht

LAY DownTown  Utrecht vindt plaats in het hart van de stad, in de Geertekerk.
Een prachtige locatie om te aarden, om te liggen, om plat te gaan in het donker.
De warme stem van Leneke van der Velde neemt je mee in het donker uit de stilte. Een mindful ontspanningsoefening van 35 minuten, op je yogamat, gevolgd door -wederom- stilte.

Daarna starten André Heuvelman en Live! B/ANDA het concert, ook in het donker. Ze nemen je mee door muziek uit voorgaande tijden en ook improvisaties voeren je langs je eigen hart, gedachten en verlangens.

Na 60 minuten genoten te hebben van het concert, komt het licht weer in de ruimte en start de soundscape. Je blijft nog even liggen en voelt, ruikt, hoort en ziet waar je bent. Een magische avond waar je even met jezelf was, even ruimte voelde in de waan van de dag.

20:00 uur: Ontvangst
20:30 uur: Start
22:30 uur: Einde

Kaarten voor LAY DownTown | Utrecht zijn uitverkocht.
Kaarten voor Amsterdam, Rotterdam en Veenendaal zijn wel nog beschikbaar.

Dit is wat je krijgt en beleeft:
>> 35 minuten mindfulness
>> 60 minuten concert
>> een gezonde smoothie
>> kop thee/koffie en water

Uiteraard houden wij rekening met de laatste voorschriften vanuit het RIVM. Plekken om te liggen op je eigen yogamat worden gemarkeerd, en in samenspraak met de Geertekerk worden maar 100 bezoekers toegelaten. Zo wordt LAY DownTown Utrecht een nog intiemere samenkomst.

TICKETS

PROGRAMMA

André Heuvelman Trompet

Andre was vanaf 1990 als trompettist en vanaf 1997 als solotrompettist verbonden aan het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Dit toporkest, waar Andre in 2017 afscheid nam om zich te wijden aan het creëren van nieuwe concert formats dichtbij mensen, is bekend vanwege bijzondere concerten in ’s werelds mooiste concertzalen. Met zijn prachtige muziek en een aanstekelijke kwetsbaarheid en enthousiasme vertelt hij zijn verhaal en daagt hij zijn toehoorders uit om op hun eigen podium te durven staan.

https://www.andreheuvelman.nl/
Leneke van der Velde Mindfulness & Yoga

Leneke van der Velde is natuurkundig therapeut, yoga docent en familie opsteller.
Samen iets zwaars tillen is makkelijker dan alleen, zo is ook samen de stilte zoeken makkelijker. Je verstilt sneller en dieper en de muziek kan dan helemaal ontvangen worden. Muziek heelt, geneest en ontspant. Leneke’s mindfulle yogasessie zal je op een aangename manier diep raken en de klanken van het daaropvolgende concert neem je nog dagen mee.

https://yogacentrumveenendaal.nl/
Henry Kelder Piano

Henry Kelder (1973) is werkzaam als pianist, componist, dirigent, kamermusicus, improvisator, repetitor, cultureel ondernemer en docent.
In 2013 zijn drie grote werken van zijn hand in wereldpremiere gegaan: Concerto voor altsaxofoon en orkest, A Song for Saint Cecilia´s Day voor koor en orkest en muziektheater VALS. Eén van zijn leermeesters was Tristan Keuris.

http://www.henrykelder.nl/
Mike del Ferro Electrische piano

Mike del Ferro, pianist, componist en arrangeur leeft volgens het gezegde van Mark Twain: “Travel is fatal to prejudice, bigotry, and narrow-mindedness and many of our people need it sorely on these accounts. Broad, wholesome, charitable views of men and things cannot be acquired by vegetating in one little corner of the earth all one’s lifetime”. Zijn muziek weerspiegelt de invloeden die hij op een aantal van de meest exotische plekken ter wereld heeft opgepikt.

http://mikedelferro.com/
Wilmar de Visser Contrabas

Wilmar de Visser studeerde contrabas aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en behoort tot de absolute koplopers op het gebied van succesvolle innovaties en initiatieven in de internationale muziekwereld. Wars van hokjesgeest, met een zeer brede muzikale smaak en de wereld als podium speelt hij al zijn hele loopbaan samen met de meest uiteenlopende topmusici over de hele wereld.

https://splendoramsterdam.com/musici/wilmar-de-visser
Menu