Donderdag 20 maart 20:00 LIVE

LIVE

Podcastsessie

17:00 – 23:00

Podcast aankondiging

LAY DownTown

De geertekerk in hartje Utrecht

Wat als je plat gaat, gronden in letterlijke zin. In contact met jezelf komt door het prikkelen van je zintuigen, oren, ogen, neus, mond en wellicht een subtiele aanraking. Lay DownTown is het event waar je dat allemaal kunt ervaren. Als je durft natuurlijk.. Breng je Yoga-mat of bedje mee en ga plat voor een mindfulness experience en een concert in het donker in Veenendaals nieuwste hotspot. DownTown!

TICKETS

PROGRAMMA

André Heuvelman Trompet

Andre was vanaf 1990 als trompettist en vanaf 1997 als solotrompettist verbonden aan het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Dit toporkest, waar Andre in 2017 afscheid nam om zich te wijden aan het creëren van nieuwe concert formats dichtbij mensen, is bekend vanwege bijzondere concerten in ’s werelds mooiste concertzalen. Met zijn prachtige muziek en een aanstekelijke kwetsbaarheid en enthousiasme vertelt hij zijn verhaal en daagt hij zijn toehoorders uit om op hun eigen podium te durven staan.

https://www.andreheuvelman.com/
Henry Kelder Piano

Henry Kelder (1973) is werkzaam als pianist, componist, dirigent, kamermusicus, improvisator, repetitor, cultureel ondernemer en docent.
In 2013 zijn drie grote werken van zijn hand in wereldpremiere gegaan: Concerto voor altsaxofoon en orkest, A Song for Saint Cecilia´s Day voor koor en orkest en muziektheater VALS. Eén van zijn leermeesters was Tristan Keuris.

http://www.henrykelder.nl/
Suzan Oostvogels Mindfulness & Yoga

Suzan Oostvogels is psycholoog, mindfulness trainer en yoga teacher met een missie. Ze begeleidt jou naar meer rust in je hoofd, ontspanning in je lijf en richting in je leven zodat jij simpelweg de beste versie van jezelf kunt zijn.
Mindfulness, meditatie en yoga leren Suzanne dagelijks om van haar hoofd naar haar hart te zakken, zodat ze keuzes kan maken die écht bij haar passen. Te ontdekken wie ze daadwerkelijk is. Zich niet door haar angst te laten leiden, maar juist de stem van haar hart te volgen.

https://www.mindfulcentrum.nl/
Wilmar de Visser Contrabas

Wilmar de Visser studeerde contrabas aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en behoort tot de absolute koplopers op het gebied van succesvolle innovaties en initiatieven in de internationale muziekwereld. Wars van hokjesgeest, met een zeer brede muzikale smaak en de wereld als podium speelt hij al zijn hele loopbaan samen met de meest uiteenlopende topmusici over de hele wereld.

https://splendoramsterdam.com/musici/wilmar-de-visser