LAY DownTown Amsterdam (EXTRA AVOND) 22 September 2022 UITVERKOCHT!

Vondelkerk

Vondelstraat 120, 1054 GS Amsterdam

20:00 22:30

LAY DownTown I Amsterdam (EXTRA AVOND) uitverkocht

LAY DownTown in Amsterdam

LAY DownTown vindt altijd plaats in bijzondere locaties. Zo ook deze editie in Amsterdam, de Vondelkerk. De Vondelkerk is een kerkgebouw in de Vondelstraat in Amsterdam-West. Van 1880 tot 1977 was zij in gebruik als kerk van het Allerheiligst Hart van Jezus voor de gelijknamige rooms-katholieke parochie. Het is een plek voor memorabele momenten. Een plek voor herinneringen van morgen.
Een prachtige locatie om te aarden, om te liggen, om plat te gaan in het donker.
De warme stem van de yogi neemt je mee in het donker uit de stilte. Een mindful ontspanningsoefening van 35 minuten, op je yogamat, gevolgd door -wederom- stilte.

Daarna starten Heuvelman, Kelder & de Visser het concert, ook in het donker. Ze nemen je mee door muziek uit voorgaande tijden en ook improvisaties voeren je langs je eigen hart, gedachten en verlangens.

Na 60 minuten genoten te hebben van het concert, komt het licht weer in de ruimte en start de soundscape. Je blijft nog even liggen en voelt, ruikt, hoort en ziet waar je bent. Een magische avond waar je even met jezelf was, even ruimte voelde in de waan van de dag.

20:00 uur: Ontvangst
20:30 uur: Start
22:30 uur: Einde

Tickets zijn nu beschikbaar, inclusief:
>> 35 minuten mindfulness
>> 60 minuten concert
>> een gezonde smoothie

Vergeet niet je eigen yogamat of -matras mee te nemen, warme sokken en een dekentje. De vloer van de kerk kan wat koud zijn.

TICKETS

PROGRAMMA

André Heuvelman Trompet

Andre was vanaf 1990 als trompettist en vanaf 1997 als solotrompettist verbonden aan het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Dit toporkest, waar Andre in 2017 afscheid nam om zich te wijden aan het creëren van nieuwe concert formats dichtbij mensen, is bekend vanwege bijzondere concerten in ’s werelds mooiste concertzalen. Met zijn prachtige muziek en een aanstekelijke kwetsbaarheid en enthousiasme vertelt hij zijn verhaal en daagt hij zijn toehoorders uit om op hun eigen podium te durven staan.

https://www.andreheuvelman.nl/
Henry Kelder Piano

Henry Kelder (1973) is werkzaam als pianist, componist, dirigent, kamermusicus, improvisator, repetitor, cultureel ondernemer en docent.
In 2013 zijn drie grote werken van zijn hand in wereldpremiere gegaan: Concerto voor altsaxofoon en orkest, A Song for Saint Cecilia´s Day voor koor en orkest en muziektheater VALS. Eén van zijn leermeesters was Tristan Keuris.

http://www.henrykelder.nl/
Wilmar de Visser Contrabas

Wilmar de Visser studeerde contrabas aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en behoort tot de absolute koplopers op het gebied van succesvolle innovaties en initiatieven in de internationale muziekwereld. Wars van hokjesgeest, met een zeer brede muzikale smaak en de wereld als podium speelt hij al zijn hele loopbaan samen met de meest uiteenlopende topmusici over de hele wereld.

https://splendoramsterdam.com/musici/wilmar-de-visser
Afke Reijenga Yogi

Afke Reijenga (1969) stond meerdere keren in en op de cover van Yoga Magazine. Ze is een bevlogen en gevierd yoga- en tantradocent en geeft zowel in Nederland als in het buitenland – en altijd met een grote glimlach – yoga

http://afke.org/
Menu