LAY DownTown in Katwijk aan Zee

LAY DownTown | Katwijk aan Zee vindt plaats in de intimiteit van de Soefitempel, midden tussen de duinen. Een prachtige locatie om te aarden, om te liggen, om plat te gaan in het donker. De warme stem van de yogi Marielle Ravensbergen neemt je mee in het donker uit de stilte. Een mindful ontspanningsoefening van 35 minuten, op je yogamat, gevolgd door -wederom- stilte. Daarna starten Heuvelman, Kelder & de Visser het concert, ook in het donker. Ze nemen je mee door muziek uit voorgaande tijden en ook improvisaties voeren je langs je eigen hart, gedachten en verlangens.Na 60 minuten genoten te hebben van het concert, komt het licht weer in de ruimte en start de soundscape. Je blijft nog even liggen en voelt, ruikt, hoort en ziet waar je bent. Een magische avond waar je even met jezelf was, even ruimte voelde in de waan van de dag.

20:00 uur: Ontvangst
20:30 uur: Start
22:30 uur: Einde

Tickets zijn nu beschikbaar, inclusief:
>> 35 minuten mindfulness
>> 60 minuten concert
>> a take away

Vergeet niet je eigen yogamat of -matras mee te nemen, warme sokken en een dekentje. De vloer van de tempel kan wat koud zijn.

We volgen de richtlijnen van de overheid.

LAY DownTown Katwijk aan Zee 15 april 2023

Soefi tempel

Zuidduinseweg 5, 2225 JS Katwijk aan Zee

20:00 – 22:30

TICKETS

LAY DownTown | Katwijk aan Zee 15 april

PROGRAMMA

André Heuvelman Trompet

Andre was vanaf 1990 als trompettist en vanaf 1997 als solotrompettist verbonden aan het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Dit toporkest, waar Andre in 2017 afscheid nam om zich te wijden aan het creëren van nieuwe concert formats dichtbij mensen, is bekend vanwege bijzondere concerten in ’s werelds mooiste concertzalen. Met zijn prachtige muziek en een aanstekelijke kwetsbaarheid en enthousiasme vertelt hij zijn verhaal en daagt hij zijn toehoorders uit om op hun eigen podium te durven staan.

https://www.andreheuvelman.com/
Wilmar de Visser Contrabas

Wilmar de Visser studeerde contrabas aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en behoort tot de absolute koplopers op het gebied van succesvolle innovaties en initiatieven in de internationale muziekwereld. Wars van hokjesgeest, met een zeer brede muzikale smaak en de wereld als podium speelt hij al zijn hele loopbaan samen met de meest uiteenlopende topmusici over de hele wereld.

https://splendoramsterdam.com/musici/wilmar-de-visser
Henry Kelder Piano

Henry Kelder (1973) is werkzaam als pianist, componist, dirigent, kamermusicus, improvisator, repetitor, cultureel ondernemer en docent.
In 2013 zijn drie grote werken van zijn hand in wereldpremiere gegaan: Concerto voor altsaxofoon en orkest, A Song for Saint Cecilia´s Day voor koor en orkest en muziektheater VALS. Eén van zijn leermeesters was Tristan Keuris.

http://www.henrykelder.nl/
Marielle Ravensbergen Yogi

Met mijn energie en liefde voor het leven, inspireer ik jou je fysieke en mentale grenzen te verkennen en te verleggen. Energie, balans, focus, flexibiliteit en kracht is wat er dan ontstaat. En vrijheid en verbinding komen dan als vanzelf tevoorschijn.
Een gelukkig toeval.
Serendipity🌟
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten op deze bijzondere en inspirerende plek in de duinen van Katwijk, daar waar ik wekelijks yoga mag geven.

Menu